top of page
  • Poza scriitoruluiFAR

Campionatul Național de parașutism - Formații pe Cupolă

Actualizată în: 5 feb.

Aeroclubul României cu sprijinul Federației Aeronautice Române a organizat în perioada 1 - 5 noiembrie 2023 Campionatul Național de parașutism - Formații pe Cupolă - Secvențe de 2. Evenimentul a avut loc la Aeroclubul Teritorial București cu participarea unui număr de 9 echipe.


Fiecare echipă la această disciplină a fost formată din 3 parașutiști, mai exact 2 concurenți și un cameraman. Salturile s-au efectuat din aeronava AN2 de la înălțimea de 2200 metri fiind 2 salturi de antrenament și 4 manșe de concurs. Din cauza vremii nefavorabile, competiția s-a finalizat cu minimum de manșe.


Această competiție este la 6-a ediție și este cunoscut faptul că salturile sunt de un risc major ce pot fi efectuate doar de sportivi profesioniști. Ca urmare din echipele participante au facut parte doar sportivi din lotul național și instructori parașutiști. Participanții au fost din Suceava, Iași, Baia Mare, București, Brașov și Cluj.


Federația Aeronautică Română a acordat cupe, diplome și medalii primilor trei clasați, precum și diplome de participare celorlalți participanți.


Lista câștigătorilor:


Locul 1 - Șoimii Bucovinei - 23 de puncte


Locul 2 - Striking Arrows - 14 puncte


Locul 3 - In time - 13 puncte


Celelalte echipe participante au fost: Fabrica de puncte 2.0, Ghost Rider, Black Hawks, Catargiu 54, Ratonii și Black Wolfs.


Mulțumim organizatorilor, felicitări tuturor participanților!

CN LRC 2023 - Rezultate
.pdf
Descarcă PDF • 246KB

ECHIPE PARTICIPANTE
.pdf
Descarcă PDF • 76KB



19 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page