top of page

Echipa României de Parașutism Feminin Senioare, Performanță Istorica la Competițiile FAI din Ravenna 2023

Echipa României de parașutism feminin senioare a reușit o performanță istorică la două competiții majore FAI desfășurate în Ravenna, Italia, în anul 2023. Fetele au obținut locul 2 la 10th FAI European Style and Accuracy Landing Championship și locul 3 la 15th FAI World Cup of Style and Accuracy Landing, ambele rezultate fiind obținute la proba de precizia aterizării pe echipe.


Aceste rezultate remarcabile marchează un moment deosebit pentru echipa României de parașutism, reprezentând o recunoaștere a muncii lor susținute și a dedicării în antrenamentele lor. După ani de pregătire și eforturi intense, echipa a reușit să se impună la cel mai înalt nivel competitiv scriând istorie pentru parașutismul românesc.


Componența echipei care a făcut posibile aceste realizări remarcabile este următoarea: Gabriela Bălașcau, Simona Stan, Steliana Popa, Alexandra Vodă, Ana-Maria Șerban împreună cu echipa masculină formată din George Rădoi, Alexandru Nicolau, Tiberiu Sava, Zoltan Domschy și Levente Csok.


Rezultatele obținute la aceste competiții de prestigiu nu numai că aduc onoare echipei României de parașutism, dar reprezintă și o sursă de inspirație pentru alți practicanți ai acestui sport și pentru tinerii aspiranți, evidențiind potențialul și calitatea sportivilor români.


Această performanță excepțională promovează sportului aeronautic românesc și consolidează poziția țării noastre în peisajul internațional al parașutismului.


Pentru mai multe informații și pentru rezultatele complete puteți accesa următorul link:




29 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page